Islam.nu´s Blogg

Följ oss även via andra Sociala nätverk.

Articles in Category: Nyheter

Ramadan infaller på torsdag den 17 maj 2018

Då nymånen ikväll efter Maghrib inte skådats fullbordas månaden Shaban imorgon onsdag och den första Ramadan infaller på torsdag den 17 maj 2018

RAMADAN BÖRJAR PÅ TORSDAG! Nymånen har inte skådats i Indonesien, Malaysia, Jordanien, Irak, Saudiarabien, Qatar, Bahrain, Oman, Brunei eller andra länder. Astronomer säger att man inte heller kan se den i Sverige. Därför ska vi börja fasta på torsdag och första dagen vi ska be Taraweehbönen är imorgon inshaAllah. Må Allah acceptera era goda handlingar under denna välsignade månad! / Era syskon på islam.nu

Publicerat av Islam Nu den 15 maj 2018

KLICKA FÖR ATT LADDA NER/LÄSA "ETT KLARGÖRANDE KRING RAMADANS BÖRJAN OCH SLUT"

Bismillah
Tisdag den 15 maj 2018.

Då nymånen ikväll efter Maghrib inte skådats fullbordas månaden Shaban imorgon onsdag och den första Ramadan infaller på torsdag den 17 maj 2018.

Vi ber Allah att acceptera vår fasta, bön och goda handlingar. Följ gärna våra dagliga uppdateringar på Muslimappen och våra sociala medier.

Era bröder på islam.nu

Nya bönetider för kalenderåret 2017

Ett klargörande angående nya bönetider för kalenderåret 2017

Nya bönetider för kalenderåret 2017

Då nya bönetider dykt upp på flera håll och då vissa föreningar ändrat i sina bönetider vid ett flertal tillfällen de senaste åren har muslimer från hela Sverige hört av sig till oss med frågor kring detta. Framförallt är det tiderna för fadjr och isha som har varit föremål för diskussion.

Efter att ha studerat frågan kommer islam.nu att använda sig av nya uppdaterade bönetider för kalenderåret 2017. 

Tryck på "Gå till inlägg" för hela klargörandet!