Stöd #Karavanen


Islam.nu har varit aktiva sedan 10 år tillbaka

Under den perioden har vi lyckats bygga upp Sveriges mest besökta islamiska hemsida med över 2,1 miljoner sidvisningar år 2018, samt Sveriges största islamiska Facebook-sida, vars videor bara under det senaste året setts av tiotusentals människor. Vi håller kurser, seminarier och föredrag över hela landet. 1500 av dessa finns som ljudfiler på vår hemsida och de har redan lyssnats på av tiotusentals människor.

Mediedreven mot muslimer har intensifierats

Samtidigt sprids islam snabbare än aldrig förr, vilket vi kan bevittna med egna ögon i vårt arbete. Varje vecka är det flera personer som blir muslimer, tiotusentals muslimer tittar på våra föreläsningar för att lära sig mer om islam, över 35 000 personer har laddat ned vår app för bönetider och påminnelser. Genom videor som setts av hundratusentals personer har vi kunnat bryta många av de fördomar som finns om islam i samhället idag. Karavanen går verkligen framåt, trots de svårigheter vi bemöter.

Vi har valt sedan dag ett att inte ta några bidrag, vare sig från den svenska eller någon annan stat. Vi anser att dessa bidrag aldrig är villkorslösa utan alltid kommer att försöka påverka det arbete vi gör i den riktningen bidragsgivaren vill.
Därför behöver vi er hjälp och ert stöd. Det här är er chans att hoppa på denna karavan och förbättra muslimernas svåra situation i Sverige och samtidigt sprida islam till nya personer. Fler personer kan konvertera, fler personer kan börja praktisera, och fler personer kan bli av med sina fördomar om islam i vårt samhälle.

Missa inte denna chans att ändra vår gemensamma framtid i Sverige samtidigt som en enorm belöning väntar i framtiden hos Skaparen!