Välkomna till nya islam.nu

Ett inlägg av Islam.nu -

Vi är otroligt glada och tacksamma över att ha kunnat arbeta med islam.nu under alla dessa år. Det har varit en lång resa för att hamna där vi är idag, en av Sveriges största plattformar för islam på svenska.

Det började med en vision, en dröm, om att på svenska kunna dela med oss av denna vackra religion till alla som är intresserade av att veta mer om den. Och att detta skulle göras baserat på kunskap om islam, från dess källor, på ett korrekt sätt som stämmer överens med traditionell sunnitisk islam.

Vi tackar Allah för den genomslagskraft som vi haft, och vi vill även tacka alla de som varit med oss och stöttat oss på ett eller annat sätt genom åren. De bröder och systrar som på olika sätt offrat sin tid och egendom för att stötta detta kall. De tidiga pionjärerna som reste iväg för att under många år söka kunskap om islam för att sedan återvända tillbaka och dela med sig av kunskapen år efter år. Alla våra medarbetare. Ni är många som stöttat och hjälpt till genom åren, vi ber Allah att belöna er och välsigna er.

Men vi är inte nöjda än! Vi har mycket kvar som vi vill förbättra, utveckla och uppnå. Tillsammans med er alla där ute!

Ett led i detta är ny-lansering av hemsidan islam.nu som vi hoppas ska leda till att fler kommer att dra nytta av det otroliga innehåll som finns på hemsidan: Föreläsningar, serier, böcker, videos, åminnelser och åkallelser och mycket mer. Vi hoppas att den nya sidan ska vara mer användarvänlig och vi kommer kontinuerligt uppdatera den med nya funktioner och innehåll in sha Allah.

Vi ber Allah om fortsatt framgång, och att vi tillsammans med er ska kunna ta kallet till denna vackra religion till nya höjder. Och all framgång är från Allah.

 

Era bröder och systrar på islam.nu

Artiklar

Relaterade inlägg