Islam.nu´s Blogg

Följ oss även via andra Sociala nätverk.

Nej Karin Bojs, det var inte bara en lyckträff!

Söndagen den 27:e September finner vi en artikel i Dagens Nyheter med titeln: "Karin Bojs: Månen är en lyckträff, och därför existerar vi".

Nej Karin Bojs, det var inte bara en lyckträff!

I artikeln står det: "Optimala avstånd", "…är perfekta för oss människor, perfekta för livet", "skiner lagom starkt", "vilket sannolikt är en förutsättning för liv", "Om inte månen hade varit lagom stor… skulle vi människor knappast ha kunnat utvecklas…", "Utan vår måne…", "Om vår hemplanet vore... ytterst få livsformer skulle klara sig".

Samtidigt står det även: "Av en händelse", "råkar".

Karin Bojs är en känd journalist som vunnit priser för hennes skrivande om vetenskap. Hon beskriver i denna artikel på ett väldigt bra sätt HUR perfekt designad vår jord är för oss. Tyvärr så är hon inte lika framgångsrik att förklara VARFÖR den är på detta vis. Klicka på Läs mer för att läsa hela artikeln.

 

Vem var Muhammed?

Vem var Muhammed? Vad kallade han till? Varför var han så inflytelserik? ( Se Video)

En Eid hälsning

Bismillah. Till våra bröder och systrar i Islam; Må Allah acceptera våra goda handlingar och förlåta våra och muslimernas synder, amin! Vi önskar er alla en välsignad Eid och vill samtidigt passa på att tacka för allt ert stöd, må Allah belöna er alla! Era bröder på Ibn Abbas Centret.